Skip to main content

Transformacija tržišta – konferencija za kršćanske poduzetnike i lidere

Kontaktirajte nas

Izvrsnost u poslovanju kao ključ za uspjeh

Gdje: Hotel International

Kada: 27.05.2023.


„Ako si pošten, u Hrvatskoj ne možeš uspjeti, možeš odmah staviti ključ u bravu.”

„Nemoguće je poslovati u plusu ako se poštuju svi hrvatski zakoni.”

„Nitko ne poštuje sva pravila, nema se smisla ni truditi.“

Koliko smo samo puta čuli ove izjave, kako od samih poduzetnika na temelju iskustava koja su s vremenom stekli, tako i u obliku savjeta dobronamjernih ljudi upućenih neiskusnima koji se tek spremaju „uskočiti“ u te vode. Na Transformaciji tržišta, naša je misija da vas uvjerimo u suprotno – na temelju primjera i svjedočanstava iz stvarnog života dokazat ćemo vam kako se poslovanje utemeljeno na Božjim principima i vrijednostima i te kako isplati, te da to štoviše predstavlja jedini pravi temelj za dugotrajan i stabilan uspjeh koji je „izgrađen na stijeni“ i neće ga odnijeti vjetrovi i oluje prve krize koja nastupi.

Ciljevi

Glavna je svrha konferencije stvoriti mrežu kršćanskih poduzetnika i lidera u Hrvatskoj i pomoći im da budu svjetlo upravo ondje gdje se nalaze, na svom području utjecaja, te ih kroz stručna predavanja i poduku iz praktičnih vještina bolje opremiti za tu zadaću. Kroz njihovu uključenost u društvo utjecaj Božjeg kraljevstva proširit će se u poslovnim, političkim i društvenim sferama.


Vizija

Konferenciju organizira udruga Philos, čija je vizija poticanje solidarnosti, transparentnosti, kvalitete, potpore i suradnje te ostvarivanje zajedničkog utjecaja na društveno-socijalnom planu kroz aktivno promicanje moralnih načela u Hrvatskoj temeljenih na kršćanskom evanđeoskom svjetonazoru. Prvi put je održana 2017. godine na poticaj organizacije Global Advance iz SAD-a, čija je vizija promicanje svijesti o tome da su poslovni i javni život misijsko polje za svjedočanstvo o Kristu i biblijskim vrijednostima. To se spojilo s našom vizijom i poprimilo je opipljiv oblik, pa se konferencija od tada održava na godišnjoj razini, a početkom ove godine prvi je put održana i regionalna konferencija u Dalmaciji. Dosad smo čuli brojna svjedočanstva koja su nas ohrabrila i potaknula, na stručnim smo predavanjima stekli obilje korisnog znanja koje možemo primijeniti u svakodnevnom radu i nastala je baza kršćanskih poduzetnika i lidera, koja se svake godine povećava i nadopunjuje. Sudionici se međusobno ohrabruju i potiču, a ostvaruju i suradnju na poslovnom planu.

Glavna tema

Ovogodišnja je misao vodilja Izvrsnost u poslovanju kao ključ za uspjeh, a na tu krovnu temu, uz razne podteme, govorit će nam kršćani koji iza sebe imaju veliko iskustvo, ostvaruju bitan utjecaj i stekli su veliko stručno znanje čiji će jedan dio podijeliti s nama u okviru stručnih predavanja koja će održati. Čut ćemo i svjedočanstva malih poduzetnika o tome kako se nose s valovima i olujama s kojima se svatko od nas neizbježno povremeno susreće. Na programu su i stručne interaktivne radionice na kojima će sudionici uz vlastito sudjelovanje steći korisna znanja koja će moći primijeniti u poslovanju, kao i panel rasprava. Neki govornici dolaze i iz drugih regija Hrvatske i svjedoče o činjenici da se uspjeti može bilo gdje u Hrvatskoj, a ne samo u glavnim središtima.


Vjerujemo da će vam sve što ste pročitali biti više nego dovoljan poticaj da nam se pridružite 27.05.2023., kako biste zajedno s nama postali dio rastuće mreže kršćanskih poduzetnika i lidera. Vidimo se u Internationalu!

Kotizacija: 50€

Kotizacija za poduzetnike početnike (do 2 godine od osnutka tvrtke/obrta): 35€

Podaci za uplatu su:

Udruga Philos

Zagrebačka cesta 227

10000 Zagreb

IBAN: HR942424840081135158035

Svrha uplate: Poslovna konferencija – Transformacija tržišta

Poziv na broj:

Poveznica za prijavu: LINK