Skip to main content

Transformacija tržišta: ”Blagoslov koji obogaćuje”

Kontaktirajte nas

Transformacija tržišta: ”Blagoslov koji obogaćuje”

Blagoslov koji obogaćuje

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na već tradicionalnu konferenciju Transformacija tržišta uz ovogodišnju temu “Blagoslov koji obogaćuje”, koja će se održati u subotu, 11. svibnja 2024. godine, u Hotelu The Westin Zagreb. Ova konferencija predstavlja priliku za razmatranje važnih pitanja koja se tiču poslovnog svijeta iz kršćanske perspektive. Prijava

Tema: Transformacija tržišta: “Blagoslov koji obogaćuje”

Datum: subota, 11. svibnja 2024.

Vrijeme: od 11 do 18h

Mjesto: Hotel The Westin Zagreb

Veliko nam je zadovoljstvo što vas u ime udruge Philos i ove godine možemo pozvati na sada već tradicionalnu konferenciju Transformacija tržišta, uz ovogodišnju temu „Blagoslov koji obogaćuje“.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima i liderima kršćanskih uvjerenja koji posluju u skladu s Božjim načelima. Ohrabrit ćete se kroz iskustva onih koji prolaze kroz slične situacije kao i vi. Čut ćete na koji su se način, uz Božju pomoć, oni nosili s određenim izazovima koji bi im se našli na putu i kako im je vjera pomogla u da nadvladaju poslovnih prepreka.

Možda niste poduzetnik ili lider, tek se planirate dati u poduzetničke vode ili vam je teško povjerovati da je u Hrvatskoj i u svijetu, moguće poslovati pošteno, te pritom biti uspješan i rasti u poslovanju? Pridružite nam se i poslušajte inspirativna svjedočanstva i krajnje edukativna i korisna izlaganja uspješnih poslovnih ljudi koji su već prevalili taj put. Ovogodišnjigovornici će s vama podijeliti i svoje bogato znanje i dugogodišnje iskustvo, pa ćete profitirati i od mnogih praktičnih i korisnih savjeta.

Neke od tema o kojima ćemo ove godine slušati su ,“Investiranje kao princip kršćanskog poduzetništva“, „Partnerstva u tvrtkama s kršćanskim temeljima“, „Slušaj da bi se povezao, govori da bi inspirirao“ te „Važnost duhovne dimenzije u izgradnji, nasljeđivanju i prijenosu poslovanja“, idr.  Ovogodišnji govornici su Goran Andrašec, Ivan Rukavina, Ivančica Bobek, Ante Mihaljević, Ivan i Mirjana Topčić, Zdenka Šarolić i poseban gost iz SAD-a, investicijski bankar Robert Saunders Jr.

Razlog našeg susreta na ovoj konferenciji je i umrežavanje s potencijalnim partnerima koji dijele naša uvjerenja i koje se nalaze u sličnoj etapi karijernog puta. Ovo je prilika da upoznate i poduzenike koji su se davno nalazili tu gdje ste vi sada. Ne propustite mogućnost upoznati i potencijalne klijente i nove poslovne partnere koji vam mogu pomoći proširiti i unaprijediti svoje poslovanje.

O govornicima

Robert M. Saunders, Jr. uspješan je investicijski bankar iz SAD-a koji često izlaže na međunarodnim konferencijama diljem svijeta, gdje dijeli svoje bogato poslovno znanje i mudrost stečenu kroz 40-godišnje iskustvo te poučava o Božjem ključu za bogatstvo. Svoj uspjeh temelji na uvjerenju da „Božji blagoslov obogaćuje i ne prati ga nikakva muka“.

Ivan Rukavina je nakon završetka Fakultet za menadžment u turizmu u Opatiji  svoju karijeru gradio postepeno, zasnivajući ju na poštenju i profesionalnosti. Kroz 20 godina intenzivnog rada i praktičnog iskustva u realnom sektoru naučio je različite segmente poslovanja. Bavio se izravnim radom s klijentima, dobavljačima i kupcima, ima iskustva u komercijalnim poslovima, produkciji, pregovaranju, marketingu i prodaji. Upravljao je velikim brojem djelatnika i razvio vještine vođenja te je upravo zato odlučio svoje znanje i iskustvo podijeliti sa zainteresiranim klijentima i tvrtkama. Njegova je misija da pomaže pojedincima i tvrtkama ostvariti svoje planove i ciljeve.

Ivančica Bobek ima dvije diplome: hrvatsku s Pravnog fakulteta u Zagrebu i američku sa sveučilišta Penn State Law u Pennsylvaniji, gdje je 2021. završila specijalistički magisterij – Master of Laws (LL.M.) i stekla je specijalizaciju u području prava tržišnog natjecanja i korporativnog prava. Tijekom studija u SAD-u radila je u Centru za istraživanje spajanja i preuzimanja (M&A). Sada radi kao odvjetnica i suosnivačica Odvjetničkog društva Avdagić i partneri d.o.o. zajedno s odvjetnikom Jasminom Avdagićem. Ivančica je i autorica knjige Uspješna poslovna partnerstva, prve knjige koja na hrvatskom jeziku pojašnjava pravna pitanja poduzetnicima na jednostavan i razumljiv način, a uz to je i stalna kolumnistica na portalu Mojnovac i u časopisu Poduzetnik.

Ante Mihaljević je komunikacijski stručnjak koji pretvara svoje klijente u samopouzdane komunikatore i uspješne prodavače. Osim što pomaže klijentima da razviju komunikacijske vještine na hrvatskom i engleskom jeziku, potiče ih i da iskoriste svoj maksimalni potencijal. Kako sam kaže, njegova misija je jednostavna – naučiti ljude kako da budu učinkoviti u komunikaciji i unaprijede svoje društvene vještine. Kao što svi znamo, sposobnost njegovanja međuljudskih odnosa od velike je važnosti za uspješno poslovanje. Budući da mu je edukacija još jedna strast, zahvaljujući velikom trudu stekao je razne certifikate uspješnih institucija kao što su Oxford, Fierce i Sandler i odradio preko 20.000 sati edukacija i treninga, što mu je osiguralo dugoročne suradnje s brojnim uglednim institucijama, a dio njegovog portfelja su mnoge velike kompanije i korporacije.

Mirjana i Ivan Topčić vlasnici su poznate i vrlo uspješne tvrtke Tim Kabel, koja postoji još od sredine 90-ih. Polovica njihovog prihoda dolazi od izvoza, a kabele isporučuju u gotovo 70 zemalja svijeta. Osim u Zagrebu, trenutno imaju poslovnice i u Osijeku i Splitu, tvrtku su otvorili i u Beogradu. Poznati su po tome što svojim zaposlenicima osiguravaju najbolje moguće uvjete te iznadprosječne plaće i poticaje, kao i poklone i stipendije za njihovu djecu. Oni stoje iza Zaklade Rhema, koja djeluje s ciljem promicanja kršćanskih vrijednosti i širenja evanđelja u društvu. Tu je i Zaklada Tim Kabel koja pomaže siromašne, bolesne, ali i razne sportske aktivnosti mladih. Njihovo je čvrsto uvjerenje da sav svoj uspjeh mogu zahvaliti jedino Bogu i da im je sve što imaju dano sa svrhom, kako bi pomagali potrebitima i širili evanđelje.

Zdenka Šarolić punovremena je arhitektica, urbanistica i certificirana voditeljica projekata. Svoje dugogodišnje iskustvo uložila je u vođenje vlastitog arhitektonskog ureda „Studio Nexar“, a njezina stručnost, kreativnost, organizacijske i komunikacijske vještine pridonijele su realizaciji brojnih projekata i osvajanju nagrada na javnim natječajima. Okuplja tim od 10-ak mladih i entuzijastičnih stručnjaka u dva ureda, u Varaždinu i Splitu. Zdenka je udana i majka četvero djece, a zajedno sa svojom obitelji aktivno služi Kristu kroz različite organizacije. Od 2021. godine voditeljica je grupe za kršćanske poduzetnike u Dalmaciji i potpredsjednica Udruge Philos.

Goran Andrašec je poduzetnik, otac četvero djece i ponosni djed.  U poslovne vode je ušao sa 33 godine.  Prvo kao voditelj projekata u tiskari i marketinškoj tvrtci Dizajn studio Ringeis u Zagrebu. Privatni posao započinje usred financijske krize 2009.g. zajedno sa svojom suprugom.  Dostavnu službu EAST express. U zadnjih 15 godina rada dostavna služba je postala jedna od najprepoznatljivijih lokalnih tvrtki za kurirsku dostavu u Zagrebu, koja služi kao potpora mnogim velikim i renomiranim tvrtkama. Goran i njegova supruga za svoj uspjeh i pomoć u svim krizama i situacijama kroz koje su prolazili stavljaju naglasak na Božju pomoć i vodstvo kao osnovnu vodilju njihovih života. Vjeruje da je širenje kršćanskog načina života ključno za napredak i temeljne promjene u društvu i osobnim životima ljudi, stoga služi u mnogim službama kao što su Tim za slavljenje KC Riječ Života Zagreb, službi za bračno savjetovanje i udruzi Philos.


Očekujemo nadahnutu raspravu o transformaciji tržišta iz kršćanske perspektive te priliku za povezivanje i razmjenu iskustava među sudionicima. Dobrodošli!

Kotizacija iznosi 60 eur za jednu osobu, 80 eur za 2 osobe koje dolaze zajedno(u kotizaciju je uključen ručak i osvježenje tijekom stanki).

Predviđeno trajanje konferencije od 11 do 18h.


Prijava na konferenciju Transformacija tržišta: “Blagoslov koji obogaćuje”