Skip to main content

Kako nam je bilo na Transformaciji Tržišta 2023

Kontaktirajte nas

Kako nam je bilo na Transformaciji Tržišta 2023

U subotu, 27. svibnja 2023., prisustvovali smo šestoj godišnjoj konferenciji “Transformacija tržišta” namijenjenoj kršćanskim poduzetnicima. Ove godine, konferencija je održana u Hotelu International u Zagrebu pod vodiljom teme “Izvrsnost u poslovanju kao ključ uspjeha”. Tijekom dana, imali smo priliku slušati stručna predavanja, sudjelovati u interaktivnim radionicama i panel raspravama te čuti svjedočanstva malih poduzetnika o suočavanju s izazovima u poslovanju.

Kristijan Cinotti

Jedan od prvih govornika bio je Kristijan Cinotti, Managing Partner Mazarsa u Hrvatskoj i Srbiji. Cinotti je podijelio svoja iskustva i znanje o financijama i porezima, istaknuvši važnost kršćanskih vrijednosti u poslovanju.

Njegova prezentacija “Više od biznisa” bila je inspirirajuća i puna praktičnih saveta o tome kako održati visok standard etike dok se istovremeno bori za uspjeh na tržištu.

Goran Nedoklan

Nakon toga, Goran Nedoklan, voditelj i ravnatelj Mattel dentalnog centra, govorio je na temu “Strpljivost u poslovanju”. Nedoklan je izložio kako je strpljenje ključno u donošenju poslovnih odluka i kako se njegove kršćanske vrednosti manifestuju kroz strpljivo i pažljivo liderstvo.

Tajana Radić

Tajana Radić, voditeljica odjela za poljoprivrednu politiku, inovacije i međunarodnu suradnju, usmjerila je razgovor prema transparentnosti i dijalogu u političkom kontekstu s predavanjem “Transparentan politički dijalog”. Radić je posebno istaknula kako je transparentnost u politici važna za etičko poslovanje i kako je njena vjera vodilja u njenom radu na poljoprivrednim projektima.

Ivan Bilić

Poslije ručka, Ivan Bilić, specijalist za financijsko poslovanje, govorio je o “Izvrsnosti u financijskom poslovanju”. Njegovo predavanje obuhvaćalo je teme poput upravljanja rizicima i održivosti, sa naglaskom na etičke pristupe u financijskom sektoru.

Ivona Zgrabljić

Najdinamičniji dio konferencije bila je radionica “Talenti u poduzetništvu” koju je vodila Ivona Zgrabljić. Kroz interaktivne vježbe i diskusije, sudionici su imali priliku identificirati svoje jedinstvene talente i razmisliti kako ih mogu primijeniti u svojem poslovanju.

Marina Bertović

Za kraj, Marina Bertović nas je sve podsjetila da “Transformacija počinje vjerom”. Njeno inspirativno predavanje obuhvaćalo je njezinu osobnu priču o tome kako joj je vjera pomogla da prebrodi mnoge izazove u poslovanju i životu.

Konferencija je završila sa zaključcima i neformalnim druženjem, gdje su svi sudionici imali priliku razmijeniti ideje i uspostaviti nova poslovna partnerstva.

Dan je bio ispunjen značajnim predavanjima, radionicama i panel diskusijama koje su obuhvatile razne aspekte poslovanja, ali uvijek s osnovnom temom kršćanskih vrijednosti. Atmosfera među sudionicima bila je pozitivna i poticajna, a kontakti i znanja stečeni na ovoj konferenciji bit će neprocjenjivo iskustvo za našu daljnju karijeru i rast naše organizacije.

Ova konferencija još je jednom pokazala da se uspjeti može bilo gdje u Hrvatskoj, a ne samo u velikim centrima, ako se poslovanje temelji na čvrstim vrijednostima i izvrsnosti u svim aspektima. Izuzetno smo zahvalni na prilici da budemo dio ovog inspirativnog događaja.