Transformacija Tržišta Napokon Stiže u Dalmaciju

Kontaktirajte nas

Transformacija Tržišta Napokon Stiže u Dalmaciju

Transformacija Tržišta napokon stiže u Dalmaciju!!! Udruga Philos već dugi niz godina organizira godišnje konferencije Transformacije tržišta u Zagrebu. Na njima smo predstavili brojne uspješne kršćanske poduzetnike koji kroz svoje poslove mijenjaju tržište u Hrvatskoj, čuli inspirativna svjedočanstva i učili na primjerima stručnjaka iz različitih područja. Ne moramo ni spominjati priliku za umrežavanje, a polaznici su do sada posebni istakli radionice kao priliku za interaktivno dijeljenje znanja i iskustva.

Nakon duge dvije pandemijske godine započeli smo poduzetničku grupu u Splitu i sad je došlo vrijeme za prvu regionalnu konferenciju za Dalmaciju. Početak godine je vrijeme evaluacije i planiranja, a 2023. godina je sa uvođenjem eura, inflacijom, Shengenom… (i brojnim drugim okolnostima, ima li im kraja?) za to posebna “poslastica”. Ali, za postavljanja stvari na pravo mjesto i usklađivanje vizije s Božjom svrhom u našim životima, na ovoj konferenciji bavit ćemo se važnijim pitanjima: Može li poduzetništvo biti više od posla? Je li zarađivanje jedina motivacija, ili poduzetništvo može mijenjati živote?

Naši govornici će podijeliti s nama svoja životna iskustva, pa ćete između ostalog čuti kako je otvorena prva slastičarna s vizijom, kako je organiziran najveći marketinški nautički događaj na svijetu, kako pokrenuti granu turizma koja ima sezonu od 12 mjeseci u godini i još puno toga.

Dođite i transformirajmo Dalmaciju zajedno. Neka sjaji!

• Mjesto: Hotel Briig, Split
  • Datum: 21.01.2023
  • Vrijeme: 9:00 – 16:30
  • Kotizacija: 350 kn
  • Kotizacija za poduzetnike početnike (do 2 godine od osnutka tvrtke/obrta): 270 kn
  • U kotizaciju je uključena pauza za kavu i buffet ručak.

Udruga Philos
Zagrebačka cesta 227