Skip to main content

VIJESTI

Objave i vijesti udruge Philos

Kontaktirajte nas

Transformacija Tržišta 2023 – Galerija

Zahvaljujemo vam na interesu za ‘Transformaciju tržišta 2023’. U ovoj galeriji donosimo vam vizualni doživljaj ovogodišnje konferencije koja je okupila kršćanske poduzetnike iz različitih dijelova Hrvatske. Fotografije otkrivaju inspirativne trenutke, učenja i međusobno povezivanje sudionika. Pogledajte kako je bilo i osjetite dio atmosfere koja je ovu konferenciju učinila nezaboravnom.

Saznaj više …

Kako nam je bilo na Transformaciji Tržišta 2023

U subotu, 27. svibnja 2023., prisustvovali smo šestoj godišnjoj konferenciji “Transformacija tržišta” namijenjenoj kršćanskim poduzetnicima. Ove godine, konferencija je održana u Hotelu International u Zagrebu pod vodiljom teme “Izvrsnost u poslovanju kao ključ uspjeha”. Tijekom dana, imali smo priliku slušati stručna predavanja, sudjelovati u interaktivnim radionicama i panel raspravama te čuti svjedočanstva malih poduzetnika o suočavanju s izazovima u poslovanju.

Saznaj više …

U Splitu je u subotu, 21.siječnja održana prva Transformacija tržišta Dalmacije

Transformacija tržišta Dalmacije

Radi se o kršćanskoj konferenciji za poduzetnike, te utjecajne pojedince koji svoje poslovanje i život temelje na Božijim principima. Šesdesetak poduzetnika okupljenih u Hotelu Briig imali su priliku slušati predavanja i svjedočanstva uspješnih kršćanskih poduzetnika i to: Gorana Nedoklana, Jasmina Avdagića, Stipe Petričevića, Dine Jakšić.
Saznaj više …